Dragi spectatori,

Ca urmare a deciziei Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, Teatrul Odeon își suspendă spectacolele programate până la data de 31 martie.
🎫 Începând de joi, 12 martie, în termen de maximum 5 zile lucrătoare, contravaloarea biletelor achiziționate online pentru spectacolele lunii martie va fi returnată în contul din care s-a făcut plata.
Cei care și-au procurat biletele de la Casa de Bilete sunt așteptați de astăzi, până în ziua spectacolului la care și-au luat bilet, să le fie returnați banii.
‼️ Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziționat de la Casa de Bilete, vă rugăm insistent, să aveți la dumneavoastră biletul în format fizic.

📅 Program Casă de Bilete:
Luni - duminică, 11:30 - 19:00, cu pauză între 14:30 - 15:00.
Telefon: +40738 823 583

Vă mulțumim pentru înțelegere,
Echipa Teatrului Odeon

 

Dragi spectatori,

Ca urmare a evoluției situației epidemiologice create de răspândirea cazurilor de coronavirus / COVID-19 în România și din dorința, dar și obligația de a ne proteja personalul angajat, alegem să închidem 🎫 Casa de Bilete a Teatrului Odeon.
Acelora dintre voi cărora urma să le restituim contravaloarea biletelor achiziționate de la Casă, pentru spectacolele lunii martie, le cerem un răgaz până când (sperăm noi cât mai repede) situația se va ameliora, iar noi ne vom putea relua activitatea.

Cu prietenie,
Echipa Teatrului Odeon

 

Programul se va anunța ulterior.

doimih

X