Opening Gala Concert - Spring on Jazz Notes
Eveniment sub Inaltul Patronaj al Casei Regale

Artisti din Italia, Israel, Australia, Noua Zeelandă si Romania.

Ora concertului: 19:00

Pe 9 mai - Ziua Europei, publicul larg este invitat la Opening Gala Concert - EUROPAfest 2019.  In cadrul Spring on Jazz Notes va veti intalni cu invitatii speciali ai festivalului - Dan Papirany Trio format din Dan Papirany / Israel - pian, Steve Wright / Australia - tobe, Marsh Robinson / Noua Zelanda - bass, precum si cu extraordinarul pianist de jazz Gabriele Agosta / Italia un adevarat urmas a lui Michel Petrucciani. 
Concertul da startul unui maraton de 10 zile de neuitat cu muzica buna din lumea intreaga.
EUROPAfest este un festival de anvergura, derulat in Bucuresti si Sibiu, care aduce anual in Romania peste 300 de artisti din 45 de tari. 
Festivalul are un concept unic, singurul din Romania care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica in acelasi eveniment. 
Sub sloganul „It’s all about live, quality music!” EUROPAfest sarbatoreste 26 de ani de concerte, intalniri de neuitat cu muzicieni de pe toate continentele, o combinatie inedita de inovatie, creatie, emotii, public extaziat, atmosfera și eleganța.
9 mai, va rezerva muzica buna, invitati prestigiosi, bucurie si emotii - iata coordonatele primei seri de festival, Opening Gala Concert EUROPAfest - Spring on Jazz Notes.

Pret bilete:

Categoria I – 40.00 lei
Categoria II – 20.00 lei

Durata: cca. 1h45'

 

doimih

X