Având în vedere tragedia produsă în data de 30 octombrie 2015 în Bucureşti, precum şi instituirea de către Guvernul României a doliului naţional în întreaga ţară în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului Naţional de Teatru, solidari cu victimele accidentului şi familiile acestora, au decis amânarea a patru spectacole programate în ultimele zile de Festival:

„Cerere în căsătorie”
– o producţie a Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi, programată la Teatrul Odeon, Sala Majestic, în zilele de 31 octombrie, ora 21.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00.
Spectacolul va fi reprogramat în reprezentaţie unică marţi, 3 noiembrie 2015 de la orele 20.00. (*)

„The History Boys. Poveşti cu parfum de liceu”
– o producţie a Teatrului Excelsior, programat la sediul acestui teatru, astăzi, 31 octombrie, de la ora 18.00.
Spectacolul va fi reprogramat în data de 13 decembrie 2015, la ora 18.00. (*)

„Steaua fără nume”
– o producţie a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, programat la sediul acestui centru, în zilele de 31 octombrie, ora 19.00 şi 1 noiembrie, ora 19.00.
Spectacolul va fi reprogramat în datele de 9, respectiv 16 noiembrie 2015, de la ora 19.00. (*)

„Coada”
– o producţie a Teatrului Bulandra, programat la sediul acestui teatru, la Sala Studio Space, în zilele de 31 octombrie, ora 18.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00.

Datele de reprogramare a acestui spectacol vor fi anunţate ulterior (*)
Întreaga echipă a Festivalului Naţional de Teatru și a Teatrului Odeon îşi exprimă profunda compasiune faţă de familiile îndoliate şi prietenii celor dispăruţi, precum şi faţă de cei care acum se află într-o mare suferinţă şi se luptă pentru viaţă.
(*) Spectatorii care nu pot sau nu vor să beneficieze de biletele deja achiziţionate şi de reprogramarea acestor reprezentaţii, vor putea să-şi recupereze contravaloarea acestora, astfel:
- cei care au cumpărat bilete de la teatre, îşi pot primi banii înapoi de la casele de bilete ale teatrelor respective;
- cei care au cumpărat bilete online de pe platforma www.mystage.ro sunt rugaţi să trimită un email cu solicitarea returnării banilor şi cu dovada de plată, pentru a putea fi identificaţi în sistem şi a-şi recupera investiţia.

doimih

X