Data: 18 mai

Participanti:

cei mai apreciati muzicieni din festival, creme de la creme 3-4 trupe de jazz si 3 artisti de muzica clasica

Ora concertului: 19:00
Durata: cca. 2h’30 min.

Pe 18 mai, la ora 19:00 jmEvents invita publicul larg la Gala EUROPAfest, un eveniment care reuneste cele mai interesante momente din festival: concerte, recitaluri exceptionale de jazz, interpretari de virtuozitate la vioara si pian, decernarea premiilor la Bucharest International Jazz Competition si la Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti. Inedit pentru public, Finala - Bucharest International Jazz Competition are loc in cadrul Galei Laureatilor.
Trupele de jazz isi disputa Marele Premiu pe scena in timp ce juriul delibereaza castigatorul.
Muzica buna, invitati de renume, suspans si emotii, iata coordonatele ultimei seri de festival - Gala EUROPAfest, un concert definit de excelenta si rafinament.

Caracterizat prin autenticitate, diversitate si tinuta, EUROPAfest face parte din elita festivalurilor europene, contribuind cu fiecare editie la promovarea unei imagini pozitive a Romaniei in intreaga lume. Singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale – jazz | blues | pop | clasic, EUROPAfest prezinta in perioada 9 – 18 mai, peste 300 de artisti din 45 de tari - Europa, dar si invitati speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. Din 2005 EUROPAfest se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Casei Regale din Romania, iar din 2015 este festival EFFE - Europe’s Finest Festivals acordat de Comisia Europeana. 
Sub sloganul “It’s all about live quality music!" EUROPAfest include concerte, concursuri internationale, recitaluri, jam sessions, sesiuni de autografe, workshopuri, pentru ca totul sa culmineze cu Concertul de Gala din 18 mai. 
www.jmevents.ro , www.europafest.rowww.bucharestjazz.ro  

Pret bilete:

Categoria I – 40.00 lei
Categoria II – 20.00 lei

doimih

X