#weareOdeon #discoverOdeon
În aceste vremuri pline de încercări, în care lumea se închide, Odeonul rămâne deschis.

Mâine, 2 aprilie, ora 20:00, continuăm seria 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒕𝒂𝒄𝒐𝒍𝒆 @𝑶𝑫𝑬𝑶𝑵, difuzate săptămânal și vă oferim, prin live streaming pe pagina noastră de Facebook și online, timp de o oră, pe canalul nostru de YouTube, 𝑼𝑵 𝑻𝑨𝑵𝑮𝑶 𝑴𝑨𝑺, un spectacol de Răzvan Mazilu, direcția de scenă Alexandru Dabija, cu minunații Răzvan Mazilu, Monica Petrică și Clubul TangoTangent.

𝑼𝑵 𝑻𝑨𝑵𝑮𝑶 𝑴𝑨𝑺 nu este un spectacol, ci un exercițiu de emoție, sublim, dureros, aproape insuportabil. Răzvan Mazilu și Monica Petrică nu sunt balerini și nu sunt nici actori, ei nu dansează ci ne povestesc destinul lor, sunt întrupări ale sufletului nostru, flămând de iubire,  însetat de eternitate.
Alice Nastase Buciuta

Spectacolul va fi difuzat integral, însă vă rugăm să fiți îngăduitori vizavi de calitatea filmării care a fost realizată în 2006. Vă mulțumim pentru înțelegere!

𝑼𝑵 𝑻𝑨𝑵𝑮𝑶 𝑴𝑨𝑺, unul dintre cele mai de succes spectacole de dans din repertoriul nostru, a fost aplaudat în țară și peste hotare, în Spania, Ungaria, Italia și Israel și s-a jucat timp de un deceniu cu casa închisă. A fost realizat în cadrul proiectului Dans@Odeon, inițiat de Răzvan Mazilu, transformând Odeonul în singurul teatru de repertoriu care dezvoltă proiecte de dans. Un balans al emoției.
Virgil Oprina, Ziarul de Duminică

⩶⩶⩶
𝑼𝑵 𝑻𝑨𝑵𝑮𝑶 𝑴𝑨𝑺, un spectacol de Răzvan Mazilu
Direcția de scenă: Alexandru Dabija
Costume: Wilhelmina Arz
Coloana sonoră: Răzvan MaziluDaniel Măndiță
Decor & light design: Alexandru Dabija
CuRăzvan Mazilu, Monica Petrică și Clubul TangoTangent, coordonator Daniel Mandiță
Amalia Iscu, Anisia Popescu, Cristina Pătru, Monica Șurubariu, Lucian Stan, Gilbert Iscu,
Laurențiu Lungianu
Data premierei: 12 mai 2006
Durata spectacolului: 1h'
⩶⩶⩶

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveți grijă unii de ceilalți. #stamacasa

 

doimih

X