Am deschis Stagiunea Estivală din Parcul Regele Mihai I al României (Parcul Herăstrău) cu speranța și din dorința de a fi în continuare alături de publicul nostru în aceste timpuri delicate prin care trece întreaga omenire.

Joi, 13 august, ora 20:30, vom juca pe scena Teatrului de Vară din Herăstrău spectacolul „Natură moartă cu nepot obezde Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, o comedie cu Pavel Bartoș în rol principal, scenografia Constantin Ciubotariu.
Spectacolul a obținut premiul pentru Cel mai bun spectacol la Festivalul Naţional de Comedie, Galați, 2011.

Cu: Pavel Bartoș, Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Oana Ștefănescu, Nicoleta Lefter

 „Natură moartă cu nepot obez se joacă de stagiuni bune pe scena Odeonului bucureştean, dând o frumoasă dezminţire credinţei, iată nefondate, că lucrurile remarcabile nu durează prea mult. Noi vă recomandăm să nu ocoliţi această frumoasă satiră despre implicaţiile iubirii iraţionale şi nesăţioase, care – la fel ca o mâncare nesănătoasă – poate avea efecte letale. Iubirea nu e fast food, ea nu poate fi grăbită şi nici nu trebuie asezonată, într-un efort disperat, cu „de toate”, pare a ne transmite piesa.”

Teodor Burnar

 „Aşadar, ce şi-a propus a şi realizat, iar din acest punct de vedere (şi nu numai) montarea este un succes… Îşi alege distribuţia cea mai potrivită – Dorina Lazăr, Rodica Mandache şi Oana Ștefănescu, în rolurile celor trei mătuşi, apoi Pavel Bartoș e nepotul obez şi Nicoleta Lefter, prostituata Lili. Distribuţia e potrivită întâi pentru că actorii aleşi sunt încadrabili la categoria «vedete», ceea ce slujeşte perfect scopurilor montării, apoi pentru că partiturile li se potrivesc şi nici unul dintre ei nu alunecă în afara poveştii.

Monica Andronescu

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON @Herăstrău poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea Program.

Biletele pot fi achiziționate online, fără comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon, începând de joi, 30 iulie, pe www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, care va funcționa în două locații (Teatrul Odeon și Teatrul de Vară din Herăstrău), după următorul program:

            - de luni până duminică, orele 11:30 – 19:00 cu pauză între 14:30 - 15:00, la sediul din Calea Victoriei 40-42;
            - în ziua spectacolului, programul Casei de Bilete va fi între orele 11:30 - 14:30, la sediul din Calea Victoriei și între orele 17:00 - 21:00, la Teatrul de Vară din Herăstrău (intrarea Arcul de Triumf).

Telefon Casa de Bilete: +40738 823 583

 

Spectacolele programate în Stagiunea estivală a Teatrului Odeon @Herăstrău implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020, astfel că publicul spectator trebuie să respecte în locație următoarele reguli:

  • Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
  • Spectatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare;
  • Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
  • Termometrizarea spectatorilor se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus.
  • Vă rugăm ca accesul în spațiu, la toalete și ieșirea din Teatrul de Vară să se facă cu respectarea distanțării de minimum 1,5 metri, conform marcajelor,
  • Pentru a evita aglomerația și formarea de grupuri, accesul se face cu o oră înainte de începerea spectacolului.
  • Spectatorii sunt rugați să respecte cu strictețe rândul și locul indicate pe bilet, pentru a păstra distanța prestabilită de 2 m.

Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: spectator, artist, furnizor de servicii sau lucrător.

Teatrul de Vară din Herăstrău, fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

  • dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Stagiunii estivale a Teatrului Odeon @Herăstrău. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi returnată automat, în termen de 5 zile lucrătoare, în contul din care s-a făcut plata. Pentru spectatorii care și-au procurat biletele de la Casa de Bilete, aceștia sunt așteptați la casă pentru returnarea contravalorii.
  • dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveți grijă unii de ceilalți.

doimih