Septembrie-Octombrie 2015

Ca în fiecare an, începutul toamnei este marcat de abundenţa festivalurilor, iar Teatrul Odeon are bucuria să vă anunţe participările spectacolelor sale la toate aceste întâlniri cu publicul şi din afara sediului propriu.

Primul oraş spre care ne îndreptăm este Oradea – la Festivalul de Teatru Scurt, unde vom prezenta două producţii: Contra democraţiei (în concurs, pe 22 septembrie) şi Gaiţele (în afara concursului, pe 23 septembrie).

Spectacolul Tipografic Majuscul, prezentat deja în 16 festivaluri naţionale şi internaţionale, face parte din selecţia festivalului pentru adolescenţi organizat de Teatrul Excelsior – Teen Fest (pe 29 septembrie, jucat la sediul nostru, de la ora 20.00), iar pe 6 octombrie va putea fi văzut la Odorheiu Secuiesc, în cadrul Festivalului Teatrului Contemporan draMA. Pe 16 octombrie se întoarce din nou la Bucureşti în cadrul evenimentului Bucharest Art Week, organizat de Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane.
Titanic vals are parte de cele mai multe invitaţii luna viitoare, începând cu Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi (6 octombrie) şi continuând cu Festivalul Internaţional de Teatru Poveşti de la Alba Iulia (11 octombrie), apoi cu un turneu la Timişoara (13 octombrie) şiFestivalul de teatru şi arte performative Teatru pe drumul sării de la Turda (15 octombrie).

Cea mai recentă premieră de la Sala Studio - Eu. O casă de păpuși va fi prezentată la sediu, în cadrul Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent pe 4 octombrie şi la Iaşi, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr, pe 8 octombrie.

Pe 17 octombrie, spectacolul Şefele, unul dintre cele mai longevive din repertoriul teatrului, va putea fi urmărit la Sala Studio a Teatrului Nottara, în cadrul Festin pe Bulevard, secţiunea Criza limbajului, limbajul crizei.

Periplul nostru prin ţară se încheie pe 18 octombrie, cu spectacolul Viză de clown (care face parte şi din selecţia Festivalului Naţional de Teatru), ce va concura în competiţia Festivalului de Teatru de la Piatra Neamţ.

Vă aşteptăm cu drag la toate aceste reprezentaţii!

 

doimih

X