Teatrul Odeon aduce în aer liber, în Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău), în cea de-a doua săptămână din luna septembrie, două spectacole de neratat.
Vineri, 11 septembrie, ora 20:00, vă invităm să vedeți comedia „Natură moartă cu nepot obez” de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, cu Pavel Bartoș în rol principal și duminică, 13 septembrie, invităm toții copiii la matineu, începând cu ora 11:00, la „Clasic e fantastic - Copilăria lui Enescu”.

 • Natură moartă cu nepot obez” Vineri, 11 septembrie, ora 20:00
  de
   Ion Sapdaru
  Regia: Eugen Făt
  Scenografia: Constantin Ciubotariu

  Cu:Pavel Bartoș, Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Oana Ștefănescu, Nicoleta Lefter

Spectacolul a obținut premiul pentru Cel mai bun spectacol la Festivalul Naţional de Comedie, Galați, 2011.

✍︎ „Aşadar, ce şi-a propus a şi realizat, iar din acest punct de vedere (şi nu numai) montarea este un succes… Îşi alege distribuţia cea mai potrivită – Dorina Lazăr, Rodica Mandache şi Oana Ștefănescu, în rolurile celor trei mătuşi, apoi Pavel Bartoș e nepotul obez şi Nicoleta Lefter, prostituata Lili. Distribuţia e potrivită întâi pentru că actorii aleşi sunt încadrabili la categoria «vedete», ceea ce slujeşte perfect scopurilor montării, apoi pentru că partiturile li se potrivesc şi nici unul dintre ei nu alunecă în afara poveştii.

Monica Andronescu

Durată: 1h 20’
Preț bilet: 30 lei

 • Clasic e fantastic - Copilăria lui Enescu”⎪Duminică, 13 septembrie, ora 11:00
  Proiect de educaţie prin şi pentru muzică adresat copiilor între 4 şi 10 ani, realizat cu sprijinul Dacia

  Pianista: Raluca Ouatu
  Violonista: Monica Buștean
  Concepția păpușilor: Aurelia Bădulescu
  Decorul și costumele: Valeria Cristia și Sânziana Tarța
  Regia: Monica Ciută
  Scenariul: Emanuel Ciocu
  Consultant de specialitate: Cristina Sârbu

  Cu: Alexandra Laura Badea, Monica Ciută, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sârbu, Alexandru Unguru

 • ✍︎ „Prezenţa unui astfel de spectacol în programul Teatrului Odeon este lăudabilă prin unicitate, dat fiind faptul că niciun teatru, cu excepţia celor de profil, nu-şi manifestă interesul pentru de programe educative şi cu atât mai puţin pentru producţii care se adresează unor spectatori atât de… tineri.

Oana Medrea

Durată: 1h
Preț bilet: 25 lei (adult), 15 lei (copii)

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON @Herăstrău poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea „Program”.

Biletele vor fi puse în vânzare joi, 27 august și pot fi achiziționate online, fără comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, care va funcționa în două locații (Teatrul Odeon și Teatrul de Vară din Herăstrău), după următorul program:

            - de luni până duminică, orele 11:30 – 19:00 cu pauză între 14:30 - 15:00, la sediul din Calea Victoriei 40-42;
            - în ziua spectacolului, programul Casei de Bilete va fi între orele 11:30 - 14:30la sediul din Calea Victoriei și între orele 17:00 - 20:00, la Teatrul de Vară din Herăstrău (intrarea Arcul de Triumf).

Telefon Casa de Bilete: +40738 823 583

Spectacolele programate în Stagiunea estivală a Teatrului Odeon @Herăstrău implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020, astfel că publicul spectator trebuie să respecte în locație următoarele reguli:

 • Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
 • Spectatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare;
 • Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
 • Termometrizarea spectatorilor se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaț Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;
 • Vă rugăm ca accesul în spațiu, la toalete și ieșirea din Teatrul de Vară să se facă cu respectarea distanțării de minimum 1,5 metri, conform marcajelor;
 • Pentru a evita aglomerația și formarea de grupuri, accesul se face cu o oră înainte de începerea spectacolului;
 • Spectatorii sunt rugați să respecte cu strictețe rândul și locul indicate pe bilet, pentru a păstra distanța prestabilită de 2 m;

Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: spectator, artist, furnizor de servicii sau lucrător.

Teatrul de Vară din Herăstrău, fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

 • dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Stagiunii estivale a Teatrului Odeon @Herăstrău. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi returnată automat, în termen de 5 zile lucrătoare, în contul din care s-a făcut plata. Pentru spectatorii care și-au procurat biletele de la Casa de Bilete, aceștia sunt așteptați la casă pentru returnarea contravalorii.
 • dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveți grijă unii de ceilalți.

doimih

X