Pe 30 octombrie s-a încheiat în Ucraina, la Cernăuți, cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Comedie, „Aplauzele de aur ale Bucovinei” (19 - 30 octombrie 2019), în cadrul căruia Teatrul Odeon a fost selectat cu multi-premiatul one-woman show „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu. În programul oficial al festivalului au fost selectate doar două spectacole românești.

Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu spune povestea Francescăi (Anda Saltelechi) de la 5 până la 33 de ani, în nouă tablouri, fiecare surprinzând o vârstă, un univers, o întâmplare dintre cele care contează şi care pot modela sau frânge un destin.

Spectacolul s-a jucat pe scena Teatrului Academic Muzical-Dramatic „Olga Kobileanska” din Cernăuți vineri, 25 octombrie, iar Anda Saltelechi, actriță a Teatrului Odeon din 2013, a primit premiul pentru Cea mai bună actriță.

Este al patrulea premiu pe care Anda îl primește pentru acest rol, spectacolul fiind selectat până în momentul de față la peste cincisprezece festivaluri naționale și internaționale.

În prezent, Anda repetă „Persona” de Ingmar Bergman, regia Radu Nica, un spectacol programat să aibă premiera în luna decembrie a acestui an.

One-woman show-ul Pe jumătate cântec”  este programat la sediu vinerea viitoare, 8 noiembrie, ora 19:30.

Biletele pot fi achiziționate online aici sau la Casa de Bilete a Teatrului Odeon.

Durată: 1h 10’

doimih

X