Teatrul Odeon se pregăteşte să inaugureze stagiunea 2017-2018.

Casa de bilete a teatrului s-a deschis începând cu 4 septembrie, iar biletele pot fi achiziționate și online!

Deschiderea stagiunii va avea loc la Sala Majestic pe 15 septembrie, de la ora 19:00, cu spectacolul „Jurnalul lui Robinson Crusoe” în regia lui Mihai Măniuţiu, un musical după Insula de Gellu Naum, scenografia Adrian Damian, muzica Ada Milea.

După spectacol, de la ora 20:30, vă invităm la dans în Piaţeta Odeon din faţa teatrului la o Milonga publica. Participă dansatori din Clubul TangotangenT (coordonator Daniel Măndiță), acompaniați de instrumentiștii: Alexandru Anastasiu (vibrafon), Fernando Mihalache (acordeon) și Cezar Knihinschi (contrabas). Intrarea este liberă.

Pe 16 şi 17 septembrie, la Sala Studio, vă aşteptăm la spectacolele din seria Clasic e fantastic, desfășurate în cadrul Festivalului Internațional George Enescu – „Bela Bartok şi povestea prinţului cioplit în lemn” şi „Copilăria lui Enescu”.

Tot pe 16 și 17 septembrie, de la ora 19.00, au loc următoarele reprezentații cu spectacolul „Jurnalul lui Robinson Crusoe”, singurele în care mai aveți ocazia să îl vedeți înainte de programarea din cadrul Festivalului Național de Teatru din 24 octombrie.

Vă aşteptăm cu drag la deschidere şi la spectacolele din această stagiune!

doimih

X
Skip to content