Vă anunțăm cu bucurie că începând de astăzi, 5 septembrie, am pus în vânzare biletele pentru primele spectacole cu care deschidem Stagiunea 2022 - 2023 la sediul din Calea Victoriei. Înainte să ne întâlnim la Odeon, trei dintre spectacolele noastre vor putea fi văzute la Timișoara, în cadrul Festivalului Sunlight Theatre și la Piatra Neamț, în cadrul Festivalului de Teatru.

Joi, 8 septembrie, ora 19:00, la Teatrul Național din Timișoara, vom juca spectacolul „Natură moartă cu nepot obez” de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, iar duminică, 11 septembrie, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, începând cu ora 11:00, publicul poate vedea „Julieta fără Romeo” de Bogdan Theodor Olteanu și Alex Mircioi, regia Bogdan Theodor Olteanu, iar de la ora 20:00, „Rebarbor” după texte de Alexandru Monciu-Sudinski, regia Alexandru Dabija.

În Sala noastră Majestic, vă așteptăm începând de vineri, 16 septembrie, ora 19:00, când vom juca „Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)” de Bernard Shaw, regia Andrei Șerban. Sâmbătă, 17 septembrie, ora 19:00, puteți vedea spectacolul „Natură moartă cu nepot obez” de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, iar duminică, 18 septembrie, ora 19:00, în cadrul evenimentului „Zilele Bucureștiului”, în parteneriat cu Asociația ProCultArt, vă aducem în premieră concertul „Poveste din Bucureștiul de odinioară”, interpreți: Miruna Ionescu și Valentin Albeșteanu, invitat: Alin Stoica (tenor), acompaniază: Taraful de Oraș - Valentin Cucu (pian), Marian Dincă (acordeon), Nicolae Petrea (contrabas), scenografia: Maria Miu, cu participarea: BonTon Orchestra, dirijor: Tiberiu Dragoș Oprea, orchestrator: Ioan Dobrinescu.

În Sala Studio, sâmbătă și duminică, 17 și 18 septembrie, ora 19:30, vă invităm la premiera „Opera in your pocket”, o inițiativă de excelență a Institutului Goethe în domeniul teatrului muzical contemporan din România, în care trei echipe de tineri creatori au ocazia să pună în scenă producții de operă contemporană într-o manieră nouă și captivantă. Curatorul și unul dintre mentorii proiectului este compozitorul Robert Lehmeier, alături de compozitorul Dan Dediu, regizoarea de teatru Theo Herghelegiu, scenograful Adrian Damian.

BILETELE se pot achiziționa online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, între orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 - 15.00.

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea „Program”.

doimih

X
Sari la conținut