Începând cu anul 2001, Teatrul ODEON e singurul teatru din România care produce și găzduiește spectacole de dans printr-un program longeviv și coerent dedicat Terpsihorei, „Dans la Odeon”Prin producții proprii, Gale Extraordinare, dans contemporan, neoclasic sau teatru-dans, cu săli întotdeauna pline, Odeonul a deschis larg ușile către marele public, contribuind decisiv la dezvoltarea artei dansului în România.

În acest an, pe 29 aprilie, de Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită în lume de peste 40 de ani, vă invităm în eleganta noastră Sală Majestic, începând cu ora 19.00, să fiți alături de coregraful, dansatorul și regizorul Răzvan Mazilu și invitații săi, la cea de-a XIX-a ediție a Galei Extraordinare a Dansului @ODEON.

„Tocmai pentru că suntem marcați de o pandemie necruțătoare, tocmai pentru că suntem vecini cu un război oribil, cred că e momentul să continuăm să dansăm.
Sărbătorim, deci, dansul pe scena Teatrului ODEON, conform tradiției, într-o Gală Extraordinară în care veți trece printr-un pas de dans de la balet clasic la street-dance, de la dans contemporan la tango. Sărbătorind dansul noi sărbătorim, de fapt, viața.”
Răzvan Mazilu

doimih

X
Skip to content