Spectatorii vor putea astfel admiră pe întreg parcursul stagiunii, lucrări de artă expuse de pictori, graficieni, sculptori, fotografi și îi vor putea cunoaște personal pe artiști cu ocazia vernisajelor.

Expoziția inaugurală cu titlul “Alter Ego“ este o expoziție de grup de fotografie și va cuprinde imagini foto, artă digitală, colaj și instalație pe această temă. Este ilustrată dedublarea persoanei, un alt eu, mai multe persoane cu aceeași personalitate.
Expoziția pune în prim plan personalitatea multiplă, omul din ziua de azi care reușește să își ascundă celelalte fețe, sau dimpotrivă expune cu mândrie mai multe imagini. Printre subiecți sunt tinerii care încearcă să găsească o mască pentru personalitatea lor fragilă, vulnerabilă, în curs de definire, artistul care se caută în opera lui de fiecare dată.

Vor expune mai mulți artiști dintre care îi amintim pe: Eugen Iovan, Daniel Crăciun, Cristina Tinta, Diaconu Valeria, Alina Manole, Raluca Polea, Daniela Zbârcea, Otilia Canavra, Nadina Pascariu, Raluca Deca Caragea

Expoziția va fi deschisă în perioada 5-26 octombrie 2011.

Mai multe detalii privind evenimentele organizate de Teatrul Odeon și danaartgallery găsiți pe Danaartgallery.ro
Teatrul Odeon în parteneriat cu Danaartgallery.ro au plăcerea să vă invite la inaugurarea Galeriei de artă contemporană Odeon, miercuri, 5 octombrie, ora 18.00, la Sala Studio.

O dată cu deschiderea noii sălii Studio a teatrului, a apărut și oportunitatea unui nou spațiu expozițional. Prin colaborarea cu Danaartgallery.rone propunem ca expozițiile de artă contemporană să capete un caracter permanent, cu scopul promovării tinerilor artiști.

doimih

X