Teatrul Odeon are plăcerea să anunțe premiera

Jurnalul lui Robinson Crusoe 

Un musical după Insula de Gellu Naum

Regia Mihai Măniuțiu
Cântece Ada Milea
Decorul Adrian Damian
Costume Andrada Chiriac
Coregrafia Andrea Gavriliu
Light design Cristian Șimon
Sound design Vladimir Ivanov
Visuals Anya Dimitrov

Cu: Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiță, Antoaneta Zaharia, Ionuț Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stănescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Oana Ștefănescu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaș, Relu Poalelungi, Alex Neagu

Durata spectacolului: 1 h 15 min
Prețul biletelor:  31,80 lei, 15,90 lei

Primele reprezentații: 17, 18,  22, 23, 29, 30 iunie, ora 19.00, Sala Majestic

Insula pe care a naufragiat acest Robinson al lui Gellu Naum și al Adei Milea e înțesată cu capcane – capcane ale paradoxului, ale ludicului, ale jocului care se hrănește din propria-i substanță.  Jurnalul e un text circular, ironic și autoironic, asemenea cântecelor pe care Ada le compune în așa fel, încât să poată fi îndelung fredonate, fără a-și pierde vraja. Vrajă care constă în capacitatea de a ne proiecta pe noi, cei din afara scenei, în chiar centrul scenei, și de a ne îngădui, cu grație, să ne identificăm cu oricare personaj. Cu unul sau cu altul, ori cu toate, pe rând. Și asta deoarece, în acest musical plin de vervă și candoare, e vorba despre dragoste, fidelitate, inocență,  trădare, singurătate și, mai ales, despre puterea tămăduitoare a fanteziei. Care dintre noi e străin de asemenea ”teme”?

Mihai Mănuțiu

Insula lui Gellu Naum e un text plin de  tristețe comică. De câte ori îl "vizitez", împreună cu alți "musafiri", totul se transformă radical în funcție de fiecare om implicat. Sunt extrem de bucuroasă că am lucrat cu echipa de la Odeon și abia aștept să vă lăsați naumizați, măniuțizați, gavrilizați, damianizați și adamilizați.

Ada Milea

doimih

X
Sari la conținut