Având în vedere reglementările legale în vigoare (respectiv prevederile din Anexa nr. 3 art. 1 pct. 7. Și 8¹ din H.G. 932/2021, cu toate modificările la zi) desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Odeon se face în următoarele condiții:
Este permis accesul publicului în sala de spectacol până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție. În perioadele în care incidența  este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, participarea este permisă doar pentru persoanele care:

  1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  2. prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau
  3. prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 48 de ore,
  4. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
  5. sunt exceptați de la obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid, copiii de la 6 la 12 ani.

Spectatorii care au achiziționat bilet în perioada anterioară și care nu pot sau nu doresc să mai participe la spectacol, în condițiile noii reglementări, pot solicita returnarea contravalorii biletului de spectacol.
Pentru biletele achiziționate de la Casa de Bilete, contravaloarea se va restitui exclusiv la casă până în ziua spectacolului, înscrisă pe bilet.
Pentru biletele achiziționate online vă rugăm să trimiteți un email la adresa bileteonline@teatrul-odeon.ro. Suma va fi restituită în contul din care s-a făcut plata, în termen de maximum cinci lucrătoare.

Program Casa de Bilete:
luni – duminică, orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 - 15.00
Tel. +40738 823 583

doimih

X