Astăzi au fost anunțate nominalizările la Premiile Gopo 2022, care vor avea loc pe 19 aprilie.

Actrița Ioana Bugarin a reușit performanța de a primi două nominalizări, la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal” pentru rolul Mia din filmul „Mia își ratează răzbunarea” și la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul Laura din filmul „Otto Barbarul”. 

Actrița Rodica Mandache este nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul Floarea Plătici din filmul „Luca”.

Actorul Adrian Titieni este nominalizat la categoria „Cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul Mircea din filmul „Tata mută munții”.

Lista completă a nominalizărilor la cea de-a XVI-a ediție a Premiilor Gopo poate fi consultată aici

Pe actrița Rodica Mandache o puteți vedea astăzi, 3 martie, 19:30, Sala Studio, alături de Marius Manole în „Republica Melania” de Irina Nechit, regia Gelu Colceag; pe Ioana Bugarin o puteți vedea vineri, 4 și 11 martie, 19:30, Sala Studio, în „Julieta fără Romeo” de Bogdan Th. Olteanu și Alex Mircioi, regia Bogdan Th. Olteanu, alături de Elvira Deatcu și Ruxandra Maniu, iar cu actorul Adrian Titieni vă întâlniți mâine, 4 martie și sâmbătă, 12 martie, ora 19:00, Sala Majestic, în „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Eduard Albee, regia Alexandru Mâzgăreanu, alături de Carmen Tănase, Ioana Mărcoiu și Silvian Vâlcu.Biletele pot fi achiziționate fără comision de pe site-ul teatrului, din secțiunea „Program” sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, în intervalul orar 11:30 - 14:30 și 15:00 - 19:00.

 

doimih

X
Skip to content