Asociația Culturală ConCerto în parteneriat cu Teatrul Odeon din București derulează în perioada 16 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019 proiectul cultural ”In memoriam: Șerban Ionescu”. Lansarea evenimentului are loc în data de 16 decembrie începând cu ora 18.30, în foaierul Sălii Studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei 40-42.
Cu acest prilej va fi vernisată expoziția cunoscutului artist vizual Valeriu Mladin. În perioada desfășurării proiectului, expoziția va putea fi vizitată în programul de funcționare al instituției.

Proiectul  ”In memoriam: Șerban Ionescu” a debutat în luna noiembrie a.c. la Teatrul de Comedie din București și va continua în 2019 itinerariul prin teatrele bucureștene, dar și în orașele în care actorul Șerban Ionescu a desfășurat activități artistice (Petroșani, Corabia, etc.).

In memoriam: Șerban Ionescu își propune să articuleze gestul firesc de păstrare și permanentizare a memoriei pentru actorul care a adăugat excelența scenei teatrului românesc.

Inițiativa acestui proiect aparține actriței Magda Catone, prietena, soția și partenera de scenă a marelui actor. Reamintim faptul că actorul Șerban Ionescu s-a născut în data de 23 septembrie 1950 în orașul Corabia și s-a stins din viață în data de 21 noiembrie 2012 la București în urma unei cumplite boli.

doimih

X