Spectacolul Teatrului Odeon Block Bach va fi prezentat sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20.00 la Berlin în cadrul diyalog TheaterFest, la Teatrul Ballhaus Naunynstrasse, teatru situat în cartierul Kreuzberg.

Cea de-a 15-a ediţie a festivalului de teatru diyalog TheaterFest, prezintă anul acesta un program de 14 spectacole de teatru, dans și de concerte internaţionale din Germania, Italia, Japonia, România și Turcia în perioada 22 aprilie – 7 mai.

Spectacolul Block Bach a ajuns la al şaselea turneu internaţional după prezentarea lui la Paris în septembrie 2007, la sediul UNESCO, la Teatrul Naţional Laterna Magika din Praga în decembrie 2007, la Bruxelles şi Atena în decembrie 2008 şi la Festivalul Culturii Româneşti de la Poznan (Polonia) în octombrie 2010.

Block Bach este un spectacol multimedia de teatru-dans pe muzica lui J. S. Bach. Este realizat de aceeaşi echipă care a adus în atenţia publicului spectacolul Un Tango mas. Ca şi acesta, spectacolul face parte dintr-un program mai amplu al teatrului iniţiat în 2001, Dans la Odeon, coordonat de coregraful Răzvan Mazilu.

Pentru coregrafia acestui spectacol, Teatrul Odeon l-a avut ca invitat special pe coregraful israelian Amir Kolben. Director artistic şi coregraf al Companiei de dans Kolben, acesta are o impresionantă activitate artistică atât în Israel cât şi peste hotare.

O poveste de cartier pe muzică de Bach. O poveste despre existenţa noastră cotidiană. Urban, dans, bloc, Bach. O poveste despre oricare dintre noi, cei care avem curiozitatea să vedem şi să auzim, dincolo de uşile închise ale banalului.

doimih

X
Skip to content