În datele de 24 mai și 28 mai 2017, Teatrul ”Maria Filotti” din Brăila va aduce în Bucureşti cele mai recente două premiere ale sale, credem noi, spectacole reprezentative pentru direcţia artistică actuală a teatrului nostru.

Miercuri 24 mai, de la ora 19.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon este programată premiera oficială a spectacolului TANGO de Slawomir Mrozek, în regia cunoscutului şi talentatului Vladimir Anton. Scenografia este semnată de Rodica Der (Ştirbu); un spectacol incitant, o lectură proaspătă, dezinhibată a acestui mare text, susţinută exemplar de actorii: Conrad Mericoffer, Emilia Mocanu, Valentin Terente, Ramona Gîngă, Liviu Pintileasa, Corina Borş și Adrian Ştefan.

Prețul biletelor: 33 lei, 22 lei

Duminică 28 mai, de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului Odeon vom prezenta premiera spectacolului PRINŢUL NEFERICIT, după piesa „La Double Inconstance" de Marivaux, în regia Sânzianei Stoican şi scenografia lui Valentin Vârlan. O bijuterie teatrală, o comedie îngândurată "după piesa scrisă la 1723, şi totuşi atât de actuală. Semne teatrale moderne care, cu minim de mijloace, sugerează o întreagă lume. O distribuţie inspirată care împlineşte un proiect teatral mult aşteptat: Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Narcisa Novac, Silviu Debu, Valentin Terente, Corina Borş, Adrian Ştefan.

Prețul biletelor: 22 lei

Durata: 2 h 40 min (cu pauză)

Vă asteptăm cu mare plăcere şi bucurie la redescoperirea unui teatru cu personalitate.

Echipa Teatrului ”Maria Filotti”

doimih

X
Sari la conținut