Spectacolul De vanzare/ For Sale în turneu în Spania

În zilele de 25 și 26 mai 2017, Teatrul Odeon va prezenta în cadrul celei de-a XVIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru și Artă de Stradă (TAC) de la Valladolid, Spania, alături de alte 62 de companii din 12 țări, două reprezentații ale spectacolului De vânzare/For Sale realizat de Gianina Cărbunariu. Participarea are loc cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Teatrul Odeon revine în Spania după succesul înregistrat în cadrul ciclului teatral Una mirada al mundo, organizat de Centrul Dramatic Național din Madrid și Institutul Cultural Român de la Madrid în octombrie 2016, unde trupa bucureșteană a prezentat o montare de Alexandru Dabija a piesei Contra democrației, semnată de Esteve Soler, șDe vânzare/For Sale.

DE VÂNZARE/ FOR SALE a fost realizat în cadrul proiectului european ”Hunger for Trade” și a fost distins cu Premiul Uniter pentru Cel mai bun spectacol în 2015.

Gianina Cărbunariu (text și punere în scenă), Marian Ochoa de Eribe (traducere în limba spaniolă), Andu Dumitrescu (scenografia), Florin Fieroiu (mișcarea scenică), Bobo Burlăcianu (muzică).
Interpreți: Alina Berzunţeanu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Gabriel Pintilei, Alexandru Potocean, Gabriel Răuţă, Mihai Smarandache.

A mai fost prezentat la Festivalul pulzArt din Sf. Gheorghe, Festivalul Naţional de Teatru din Bucureşti, Festivalul Temps d’Images din Cluj, Festivalul Dramaturgiei Româneşti FEST-FDR din Timișoara, Festivalul Comediei Româneşti FestCO din București și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

doimih

X
Sari la conținut