Teatrul Odeon face bilanțul participărilor din această toamnă la prestigioase festivaluri de teatru și anunță cu bucurie că 6 dintre producțiile sale au fost aplaudate la nu mai puțin de 14 festivaluri de teatru din București și din țară (la Brăila,  Satu Mare, Oradea, Iași, Galați, Alba–Iulia, Ploiești, Arad, Brașov) și a fost răsplătit cu 7 importante distincții.

Spectacolul JURNALUL LUI ROBINSON CRUSOE a primit Premiul Publicului pentru cel mai bun spectacol din Secțiunea „Bulevardul Comediei” la Festivalul Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard”, București.

Spectacolul SOLDATUL DE CIOCOLATĂ a primit patru premii la Festivalul Național de Comedie de la Galați:

Premiul pentru cea mai bună regie – ANDREI ŞERBAN
Premiul pentru cele mai bune costume–ANKA LUPEŞ  
Premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin – ANA BIANCA POPESCU
Premiul Special “Mihai Mihail” acordat pentru interpretarea unui rol de comedie – ANTOANETA ZAHARIA

Cel mai recent, pentru rolurile din spectacolul TREI GENERATII, au fost distinse RODICA MANDACHE cu Premiul onorific de popularitate și CRINA MUREŞAN cu Premiul onorific de interpretare la Festivalul Internaţional de Dramaturgie Contemporană de la Brașov .

Turul turneelor din acest an va avea ca destinație finală orașul Câmpina, unde spectacolul NATURĂ MOARTĂ CU NEPOT OBEZ, va putea fi văzut de spectatori pe  25 noiembrie 2017, în cadrul  Festivalului de Teatru “Mircea Albulescu”. 

doimih

X
Skip to content