Teatrul Odeon, alături de studiul de artă și tehnologie H3 și :arrogant films, vă invită la H3 Garden before detach(), un proiect multidisciplinar selectat pentru participare la cel mai mare festival de artă, tehnologie și societate din lume, Ars Electronica. Evenimentul va avea loc între 9-13 septembrie, pe strada Popa Nan 82, într-un complex de clădiri care va fi demolat în toamna acestui an și este pentru prima oară când un teatru din România este selectat.

Cinci seri de muzică live, mai multe reprezentații ale spectacolului-instalație Who Am I? A human-robot performance decât erau prevăzute și o expoziție fără precedent de instalații interactive reprezintă perspectiva dinamică pe care o propunem între 9 și 13 septembrie @Popa Nan 82. 

Biletele pot fi achiziționate aici: http://bit.ly/WhoAmI_tickets

Spectacolul "Who Am I? A human-robot performance" se va juca în fiecare seară începând cu ora 19:30, accesul fiind permis începând cu ora 19:00. Toate reprezentațiile din cadrul H3 Garden Festival vor fi în limba engleză.

H3 Garden before detach()

Într-o lume aflată în permanentă schimbare, H3 Garden before detach() explorează identitatea  printr-o serie de evenimente aflate la intersecția dintre artă, tehnologie și muzică. Între 9 și 13 septembrie, spațiul H3 de pe Popa Nan 82 va deveni locul de întâlnire pentru iubitorii de arte performative, experiențe new media și instalații de artă. Proiectul propune o nouă perspectivă asupra realității printr-un spectacol performativ care investighează forme noi de expresie dintre oameni și roboți, o expoziție cu instalații interactive de lumini, un tur digital al proiectului și o nouă experiență muzicală, semnată Kaustic Nights.

Mai multe despre eveniment puteți afla de pe site-ul H3, www.h3.ro

 

Who Am I? A human-robot performance

Este un spectacol-instalație la granița teatrului, dansului și a instalațiilor de artă, într-un concept dezvoltat pentru prima dată în România. Mai mult, Who Am I? A human-robot performance reprezintă o colaborare în premieră între un teatru din România, respectiv Teatrul Odeon, și un studio de artă și tehnologie, H3. Cu o scenografie semnată de Adrian Damian, în regia lui Alexandru Berceanu, coregrafie realizată de Andrea Gavriliu, Who Am I? A human-robot performance va fi jucat pe o scenă atipică, oferind o experiență multisenzorială imersivă asistată de tehnologia realizată de H3. Dilmana Yordanova crează conținutul video, iar Vlaicu Golcea și Kinga Ötvös semnează coloana sonoră a spectacolului.

Who Am I? A human-robot performance este cu siguranță proiectul cu cele mai mari provocări din tot ce am lucrat până acum. Și asta nu doar datorită complexității tehnice, ci pentru că adresează întrebări fundamentale legate de identitate, conștiință, izolare și fragilitate umană într-un moment de derivă pe care toți îl resimțim. Iar modul în care explorează aceste teme implică o țesătură amplă de mijloace de expresie new-media.”

Adrian Damian, scenograful spectacolului

 

Who Am I? A human-robot performance

Concept: H3 & Adrian Damian
Director and writer: Alexandru Berceanu
Scenography: Adrian Damian
Choreography: Andrea Gavriliu
Motion design: Andrei Mitișor, Sebastian Comănescu
Video design: Dilmana Yordanova, Ovidiu Eftimie
Light design: Cristian Șimon
Music & Sound Design: Vlaicu Golcea, Kinga Ötvös
Costumes: Luiza Enescu
Performers: Andrea Gavriliu, Mădălina Ciotea, Vlad Bîrzanu, Anda Saltelechi, Meda Victor, Eduard Trifa
Video engineer: Silviu Bratosin, Luca Emanuel Achim
Financial Coordinator: Andreea Chindriș
Stage manager: Dan Iosif
Project coordinator: Cristina Tudor
Scenography Assistant: Andrei Șova
Videographers: Adi Bulboacă, Sorin Florea
Video editor: Florina Titz
Making-of: Marius Besu
Producers: Niculae Florin, Ana Țecu, Ana Ciobanu, Anita Nitulescu
Production Manager: Roxana Cozma
Communication manager: Sînziana Boaru Gîrjob
PR & Media relations - Bianca Cenușe

Producers: H3 / Teatrul Odeon / :arrogant films
Partners: George. Primul banking inteligent. Inovație BCR / Amrop / Conceptual Lab by Theo Nissim / ColliGo / Jidvei
New perspectives enabled by IQOS
Media partners: Radio Guerrilla / Zile și Nopți / VICE / Munteanu / Apollo 111 Teatrul

Who Am I? A human-robot performance este un proiect finanțat de AFCNMinisterul Culturii

doimih

X
Sari la conținut