Voi când vă simțiți frumoase?

V-ați chestionat în ultima vreme inima, privindu-vă chipul în oglindă sau, și mai bine, în ochii celui iubit?

Noi vă răspundem printr-un eveniment ZIUA FEMEII@ODEON, menit să vă bucure sufletul, cu mențiunea că pentru noi sunteți cele mai frumoase... mereu.

Ne vedem, așadar, pe 8 martie, pentru că v-am pregătit o seară de neuitat:

O EXPOZIȚIE prin care veți descoperi FRUMUSEȚEA NEVĂZUTĂ a Teatrului Odeon (acces#gratuit), o expoziție născută din generozitate și dragoste pentru femeile care lucrează în spatele scenei și care merită, mai mult ca niciodată, în zi de sărbătoare, să fie puse în valoare și admirație.

Expoziția FRUMUSEȚEA  NEVĂZUTĂ, care va fi vernisată în foaierul Sălii Studio (Galeria Odeon Studio) este posibilă  datorită generozității următorilor artiști: Luiza Enescu (stilist), Mihaela Tulea (fotograf), Valentin Tulea  (asistent foto), Lucian Broscățean (fashion designer), Roxana și Daniel Petrescu (make-up artists), Ioana Stănciulescu (hair stilist), Diana Flore, Carmen Cherecheș și Gyongyver Kiss (masteranzi UAD, Cluj), care ne-au oferit ținute și accesorii, alături de INAIS și Atelier Persona; Foldo, care a creat obiecte de recuzită, Kaustik care  au realizat printurile și Florăria Siati, care ne-au făcut din teatru o mică grădină cu flori.

Un SPECTACOL de teatru, (de la ora 19.30, la sala Studio) care vorbește despre traumele transgeneraționale și care privește, alăturând, teatrului pasaje de operă, destinele a patru femei:  GARDENIA de Elżbieta Chowaniec (Polonia), regia  Zoltán Balázs (Ungaria), cu Antoaneta Zaharia, Paula Niculiță, Simona Popescu, Mădălina Ciotea.

Un CONCERT URMA@ Teatrul Odeon, în premieră pe scena sălii Majestic, de la ora 21.00, la sala Majestic.

Urma, una dintre cele mai apreciate formații ale alternativului românesc va oferi un play-list ce reunește single-urile care i-au consacrat, alături de piese de pe următorul material discografic.

Fondată în primavara anului 2003 la Cluj, cu o evoluţie constantă, marcată de succes, URMA a îmbogăţit scena rock-ului alternativ românesc cu 4 albume de studio remarcabile: şi cu apariţii #live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

Preț bilete:

Spectacol Gardenia 30 de lei (categoria I), 15 lei (categoria II)

Concert Urma – 60 de lei

Eveniment recomandat de Radio Guerilla și Cartierul Creativ

 

Ultimele bilete: www.teatrul-odeon.ro/spectacol/ziua-femeiiodeon

doimih

X