Astăzi, 15 martie, au fost anunțate premiile acordate de membrii Senatului UNITER, iar coregraful și regizorul  Răzvan Mazilu a obținut Premiul pentru dezvoltarea spectacolului de musical în România. Pe scena Sălii Majestic puteți vedea cel mai recent musical semnat de Răzvan Mazilu, „Cabaret”, programat pe 1 și 2 aprilie, ora 19:00.

Alături de acest premiu special, partenerul nostru începând cu anul 2013, Asociația Clasic e Fantastic, a obținut Premiul pentru rolul educativ al proiectului de teatru și muzică Clasic e Fantastic - Copilăria marilor muzicieniÎn cadrul proiectului Copilăria marilor muzicieni, până în prezent, numărăm 13 titluri care se joacă în sălile noastre, din care „Eu Henri Vieuxtemps sau povestea unui copil - minune” este cea mai recentă premieră. Spectacolul poate fi văzut duminica aceasta, 20 martie, ora 11:00, în Sala Majestic.

Pentru a XXX-a ediție a Galei Premiilor UNITER juriul de nominalizări, format din criticii de teatru Alina Epîngeac, Doina Papp și Maria Zărnescu, au nominalizat-o pe actrița Nicoleta Lefter la categoria Cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul Svetlana Allilueva din spectacolul „Aici Moscova” de Iulia Pospelova, regia Catinca Drăgănescu, producție Unteatru Bucureşti. La categoria Cea mai bună actriță în rol secundar, actrița Gabriela Popescu a obținut o nominalizare pentru rolul Fraulein Schneider din spectacolul „Cabaret”, libretul de Joe Masteroff, după piesa lui John Van Druten și povestirile lui Christopher Isherwood, regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu.

Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021.

doimih

X