În 2019, pe 8 martie, debuta evenimentul Ziua Femeii @ODEON, un prilej de sărbătoare pe care Teatrul Odeon dorește să îl transforme în tradiție, alături de alte evenimente conexe, precum Ziua Mondială a Teatrului @ODEON, Ziua Copilului @ODEON ș.a.
După o pauză de un an de zile datorată pandemiei, 8 martie 2021 aduce cea de-a doua ediție, în care dedicăm o serie de trei emisiuni moderate de către actrița Rodica Mandache celor mai fidele spectatoare ale noastre, trei doamne care ne-au arătat cât de mult iubesc Teatrul Odeon.

Ne-am gândit că acum, de 8 martie, să ne întâlnim cu niște doamne îndrăgostite de teatru, doamne care au scris despre noi, doamne care s-au bucurat la spectacolele noastre, să le spunem: „o, tu, femeie frumoasă, măiestrită de Dumnezeu, dar și de ei, bărbații" - e un vers din Tagore -, deci să cântăm femeia acum, în sărbătoarea dedicată ei.

Rodica Mandache

Cele trei episoade vor putea fi văzute online, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube, începând cu ora 13:00 - invitată Alina Mariana Maer, ora 18:00 - invitată Dora Lazăr; ora 21:30 - invitată Oana Țone.

Mulțumiri U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” / imagine: Dragoș Boldea, Dan Bobe, sunet: Ioan Bain, montaj: Speranța Găneci

doimih

X