de W. Shakespeare, regia Dragoș Galgoțiu

Distribuția

Hamlet: Eduard Trifa 
Claudius / Regele mort: Marian Ghenea
Gertrude: Ana Maria Moldovan
Polonius: Valentin Popescu
Ofelia: Ioana Bugarin
Laertes: Vlad Bîrzanu
Rosencrantz: Alin State 
Guildenstern: Cezar Antal
Gropari: Irina MazanitisLaurențiu Lazăr
Actori: Meda Victor, Anda Saltelechi, Ioana Mărcoiu, Simona Popescu, Iosif Paștina
Amy: Diana Gheorghian
Femeia în roșu: Mădălina Ciotea 
Osric: Marian Lepădatu
Reynaldo: Relu Poalelungi
Fortinbras: Ioan Batinaș

Dan Benga, Nicolae-Dan Cristian, Nicu Coman, Ion Iosif, Andrei Iosifescu, Șerban Lixandru,  Constanța Miu, Mihai Mitran, Dan Năstase, Gheorghe Neagu, Constantin Neagu, Dumitru Neagu, Petre Alexe, Iordan Popa, Gigel Popa, Dan Stanciu, Adrian Vasile, Cristian Vasile

Turnee și festivaluri

Premii

Galerie foto

Fotografii de Nicu Ilfoveanu

Data premierei: 9 decembrie 2018
Durata spectacolului: 2h 50' cu pauză

Cumpără bilet

Este textul care îi oferă lui Dragoș Galgoțiu, regizor cunoscut pentru experiențele teatrale radicale și pentru fascinanta atmosferă pe care o au spectacolele sale, prilejul perfect pentru un discurs emoționant despre singurătate și moarte.

„Experiența existențială este crepusculară, ziua și noaptea se amestecă, ceea ce înțelegem este mereu bântuit de întuneric, de tot ceea ce nu înțelegem și niciodată nu vom putea înțelege. Fragila experiență a vieții e inevitabil umbrită de fantoma morții, moartea este mereu prezentă în jurul nostru chiar dacă o ignorăm, moartea e în noi, uneori o simțim aproape, oricând ne poate atinge.   
Unii dintre noi simt și visează moartea, sunt tulburați și atrași de fantasmele nopții, de călătorii ale spiritului în lumi de neînțeles, cu patima de a înțelege ceea ce în mod eronat pare posibil de înțeles.”

Dragoș Galgoțiu

doimih

X